EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

4 Maig 2017

Xerrada "Pure Human: Designing the future of bodily materials" a càrrec de Tina Gorjnac

El proper 17 de maig es realitzarà una xerrada de la dissenyadora eslovena Tina Gorjanc, on parlarà del seu projecte Pure Human a EINA Espai Barra de Ferro de Barcelona.

L’acte forma part de les jornades sobre innovació en disseny industrial DEMO+ de l’ADI-FAD i s’emmarca dins el programa del Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny (MURAD) d’EINA - Universitat Autònoma de Barcelona.

Tina Gorjanc ha estudiat disseny a la Central Saint Martins i desenvolupa projectes de bio-disseny i moda que es qüestionen la falta de recursos legals per a la protecció de les dades biològiques dels ciutadans i que, també, plantegen la futura influència de la biotecnologia en els productes de consum i la seva mercantilització.

Xerrada "Pure Human: Designing the future of bodily materials" a càrrec de Tina Gorjnac
Tina Gorjnac
3 Maig 2017

CALL FOR PAPERS Simposi Southern Perspectives on Transition Design

El simposi Southern Perspectives on Transition Design pretén ser un espai de debat per avançar en la definició, coneixement, investigació i pràctica del Disseny per a la Transició des de l'aportació dels contextos locals del sud d'Europa i els discursos llatins.

ÀMBITS TEMÀTICS DELS ABSTRACT

 • Disseny per a la transició; perspectives des del sud
 • Nous estils de vida per a la transició
 • Disseny, art i (o) pensament contemporani en (per a la) transició
 • Presentació de projectes per a la transició

PRESENTACIÓ AL SIMPOSI

 • Comunicacions orals, de format lliure, exposició de 10 a 15 minuts, en català, castellà o anglès
 • Pòsters, de format lliure

PUBLICACIÓ

 • Tots els abstracts, papers i pòsters acceptats seran publicats a les actes del simposi a la web del Grup de Recerca Design Processes. Innovative Practices in Art & Design d'EINA-UAB.
 • Els abstracts seleccionats que siguin desenvolupats posteriorment al simposi com articles es publicaran a la revista Journal of Design Processes (JDP), del Grup de Recerca Design Processes d'EINA-UAB, volum 2, monogràfic sobre el simposi i el Disseny per a la transició

Més Informació:

Simposi Southern Perspectives on Transition Design
2 Maig 2017

Javiera Maclean, guanyadora del Premi Imagina Civican d'il·lustració

El passat 28 d'abril es van fer públics els resultats de la setena edició del concurs Imagina Civican, organitzat des la Fundación Caja Navarra, guardonant la feina de Javiera Maclean, estudiant del postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual d'EINA.

Podeu consultar, també, els treballs finalistes realitzats per Karoline Buer, Margarita Díaz, Camila Garcia, Daniela López, Andrés Naranjo, Alba Sanjuan i Evelyna Yatselenko, també estudiants del postgrau.

Il·lustració de Javiera Maclean, guanyadora del Premi Imagina Civican
Javiera Maclean
28 Abril 2017

Llibre "Anuario Lletraferits 2017: Reflexiones en torno a la letra"

Andreu Balius, tipògraf i professor al Grau de Disseny i al Màster en Tipografia avançada, ha engegat la publicació del llibre "Anuario Lletraferits 2017: Reflexiones en torno a la letra", recull d'articles sobre disseny i tipografia a càrrec de professionals com el mateix Balius o Albert Corbeto, entre d'altres.

Podeu donar un cop de mà per a fer possible la publicació a la seva campanya de micro finançament.


"Els textos tenen un interès general, ja que aborden temes que van des del disseny de nous tipus de lletra, la multiculturalitat en el disseny de tipografia, la docència i investigació, etc.

Es tracta d'una publicació tremendament eclèctica des del punt de vista editorial, ja que cada autor ha aportat, amb el seu article, allò que li ha resultat ser de més interès. Per tant, es tracta d'una peça col·lectiva que reflecteix el caràcter divers del propi col·lectiu".

Llibre "Anuario Lletraferits 2017: Reflexiones en torno a la letra", d'Andreu Balius
27 Abril 2017

"Processos d'investigació en art i disseny. MURAD 2017", jornades d'investigació artística i de disseny

Del 2 al 20 de maig es realitzaran diverses intervencions en el marc de "Processos d'investigació en art i disseny. MURAD 2017", jornades d'investigació artística i de disseny que formen part del procés d'investigació dels TFM del Màster Universitari d'Investigació en Art i Disseny, (MURAD).

Transrealidad

 • 2 maig
 • 16h exposició / 17h col·loqui / 18 workshop
 • Autora: Clarissa Grabowiecki

Skin is the new canvas

Experimentarem els processos creatius interactius amb les receptores entre altres coses, de manera que necessitaré la participació del públic, i que vinguin amb almenys una peça de roba posada que es pugui dibuixar

 • 4, 5, 6 maig
 • Autora: Claudia Sahuquillo

Parler

A manera dissolució de fronteres concebo l'experiència de prendre una cervesa amb aquella gent que m'acompanya i sosté, similar a la de col·locar matèria de forma sagrada, mitjançant raonament inductiu. Aquesta dotació de simbolisme genera estats de consciència i dóna forma a un imaginari d'allò present, és el cas de la formació d'obeliscs o tòtems. Dels residus de Castlerigg a l'accident nocturn entre un mateix i el MACBA, amb una llauna de cervezaamigo a la mà. Rituals contenidors de potencial transformador.
És una generació de màgia.

 • 4, 5, 6 maig
 • Autor: David Gonzalez

50 veces Instagram: edición colectiva y repetición

Instagram potència les nostres possibilitats artístiques i ofereix oportunitats per a les construccions col·lectives. L'exercici consistirà en la producció d'una foto d'estudi, fer-la passar per nombroses edicions d'usuaris i anar allotjant-les a Instagram. Les edicions se sumaran una sobre l'altra per provocar una reflexió sobre les edicions repetides i l'autoria col·laborativa; a més de repensar l'art en xarxes socials. És una activitat que queda oberta a la col·laboració dels que vulguin acostar-s'hi, totes les participacions són fonamentals.

 • 4, 5, 6 maig
 • Autora: Paz Gonzalez Anta

Arxiu Brossa

Arxiu Brossa és una instal·lació poètica per a tots els públics, que recull alguns referents imprescindibles de l’obra brossiana com la ciutat, el teatre, la societat, l'atzar i la sorpresa. Tots abraçats en una instal·lació que conjuga poesia escrita, sonora i visual.

 • 10 maig
 • Autors: Bárbara Bayarri, Ricard Garcia i Anais Muñoz

Poema y Testamento

Musang Xu: Poema lunar. Germán Beltrán: Testament del fal·lus

 • 11, 12 de maig
 • Dijous 11 de maig: s'assisteix al primer dia de la vetlla i projecció de vídeo.
 • Divendres 12 de maig: A la tarda es continua amb la vetlla i a les 19h es realitza l'acció de lectura del Testamento del Falo (Durada d'una hora aproximadament). Projecció de vídeo.
 • Autors: Musang Xu i German Beltran

Work in progress (disculpe las molestias estamos trabajando para mejorar su bienestar)

Investigacióartística / dormir / produir / constricció / límit / estranyesa / cos / material / escriure / pensar / alterar / consciència / treball / fer / nofer / capital / culpa / èxit.

 • 13 i 14 de maig
 • Autora: Juliana Guerrero

Experimento

Experimentació a través del so emès pels nostres propis òrgans (pel funcionament del nostre cos), per tal de poder-los sentir (visualitzar) i recopilar la informació de les freqüències emeses per a posterior anàlisi. Aquesta experimentació es donarà a través d'uns objectes que en algun dels casos crearem nosaltres mateixos. Experimentació a través de les ones sonores amb la intenció de traduir-lo tant a allò visual com a allò que sensitiu, per així adaptar-lo a tot tipus de persones i amb la intenció de comunicar el so. Ens interessa recol·lectar, gravar el so per a l'anàlisi de freqüències tant a nivell formal com compositiu.

 • 15 maig
 • Autors: Meritxell Font i Alonso Peñaherrera

El Hábitat. Imagen mental y Espacio Realizado

La casa com a representació de l'hàbitat humà és una imatge mental sense relació directa amb l'emplaçament físic en el qual transcorre el temps vital dels individus. És un concepte en construcció permanent. L'objectiu és mostrar la realització espacial arquitectònica de les imatges mentals que evoca la idea de casa a nens de 5 anys per mitjà de dibuixos tècnics, fotografies, i il·lustracions.

 • 15 maig
 • Autor: Alfredo Gómez

Mitos En Tierra Cocida

 • Expo: Investigació de l'art precolombí a la ceràmica amazònica.
 • Taller: Explicar els processos que es van utilitzar per a desenvolupar patrons artístics que transmeten mites amazònics. Un cop entès, desenvolupar al costat dels participants nous estils a mà i passar-los a digital.
 • 16 i 17 de maig
 • Autor: Andrés Escobar

Orígenes

Activitat participativa que té per objectiu reunir a joves xilens perquè coneguin part del patrimoni artístic de pobles indígenes de Xile.

 • 16 i 17 de maig, 17h
 • Autora: Camila Reveco Sepúlveda

24/1

Mostra avantprojectual que enllaça les investigacions personals de Carlos Anselmo –Escoltar Internet. La submersió i la transversalitat de l'hiperenllaç– i Manuel Minch –Teenternet code– la qual es descompon en 24 propostes en l'espai expositiu. Carlos abordarà la qüestió del binomi música i cultura digital a través de la la concepció d'Internet com un espai àudio-tàctil a través de l'hiperenllaç com a eina de transversalitat en la in/exterioritat del medi respecte al subjecte. Manuel mostrarà les seves representacions codificades de la cultura teen a Internet a través d'estratègies pròpies del comissariat artístic adaptades a les estructures de funcionament d'Internet, és a dir: mitjançant l'ús de l'apropiació, la descontextualització, l'extraterritorialització de les imatges o la narrativitat hipermèdia –entre altres–.

 • 18, 19 maig
 • Autors: Carlos Anselmo i Manuel Minch

Performance: Choir

The choir group: 20-30 people spend 2 days together, wake up early in the morning like 2:00am or 3:00am, happy but tired, and after the 2 days, they go directly to the BdF and they stand and wear exactly as the choir in the space.

 • 20 maig
 • Autor: Xinwen Xu

soyhipócrita, soybarcelona

En el marc de la tendència #soyhipocrita arribem als carrers de Barcelona en recerca d'aquelles coses que la gent no mira o no vol mirar. El resultat queda plasmat en una sèrie de fotografies georeferenciades en un "mapa turístic" perquè no et perdis res.

 • 20 maig
 • Autores: Alanis Este, Denis Lara, Margarita Echenique

L'ART DEL FUTBOL. Animant la final de la copa del rei: Barça contra Alvés

Projecció en directe de la final de copa del rei, BARÇA contra ALVÉS. En aquest esdeveniment patrocinat per Moritz es podran #compartir #emocions, #llàgrimes, #abraçades, #amor #art, #sons i, a més, #cerveses #gratuïtes directament de la fàbrica Moritz oferta per a un dia tan especial. Tots junts per celebrar el nostre equip preferit. Per al veritable Art d'estadi, força Barça!!

 • 27 maig
 • Autor: Giuseppe Fiò

- - - - - - - - - - - -

La performance tracta la paraula des de la qual pren forma el mite d'origen en tant que el seu valor de marca i de fita per a la constitució del Cos i l'estructuració subjectiva.

 • 27 maig
 • Autor: Juan Diego P. Bucheli
26 Abril 2017

Cafè amb... Adrià Sánchez (Wallapop)

 • Dilluns 8 de maig
 • 15h
 • EINA
 • Assistència oberta

El proper 8 de maig farem un Cafè amb Adrià Sánchez, Chief Design Officer de Wallapop, mentre parla de Wallapop: cròniques d'un dissenyador, de com va passar d'estar currant en un bar a dissenyar pantalles amb 20 millons de visites diàries.


Barceloní fins a la medul·la i amb una bar-tracció a les idees absurdes, Adrià Sánchez lidera el departament de disseny de Wallapop. Format a Elisava, prèviament va treballar en bars i estudis de disseny com Zulinema. Va passar una temporada treballant en agències, però bàsicament el seu treball se centrava en freelances de disseny i projectes propis, va ser llavors quan va començar a fer les seves pròpies apps, com "To Beer" un projecte personal per "trobar cervesa al teu voltant" que va fracassar. Coses de la vida el seu següent projecte va ser wallapop i allà està feliç de la vida.


Cafè amb... és un cicle de xerrades en el marc del Màster en Disseny Gràfic d'EINA, on, des de diferents mirades de professionals, es tractaran temes relacionats amb l'àmbit del disseny gràfic. Es tracta d'unes trobades mensuals, de només 1h de durada, obertes al públic.

Cafè amb... Adrià Sánchez (Wallapop) a EINA
25 Abril 2017

"Projectant una investigació artística" a càrrec de Mar Saiz - Pràctiques i Territoris del Disseny Actual II (MURAD)

 • Dimarts 2 de maig
 • De 18h a 20h
 • Aula 8
  EINA
 • Assistència oberta

Projectant una investigació artística

Mar Saiz
És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (Barcelona, 1993) en les especialitats de pintura i d'escultura. Ha cursat estudis de doctorat, obtenint el Diploma d'Estudis Avançats del programa Dibuix: Funcions i Teoria a la Universitat de Barcelona (Barcelona, 2008). És professora de l'assignatura de Dibuix Bàsic (2009) en el Grau de Disseny d'EINA. És artista professional, i la seva obra es troba assíduament a les galeries Sala Parés, Esther Monturiol i Pérgamon de Barcelona, on fa exposicions individuals i col·lectives.


L'assignatura Pràctiques i Territoris del Disseny Actual II, coordinada per Anna Pujadas, que pertany al Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny es presenta com un fòrum de conferències, workshops i seminaris oberts al públic. Les ponències estaran realitzades per una selecció de creadors d'àmbits i pràctiques emergents, experts en noves tendències en els processos del disseny. S'estudiaran àmbits particulars que propicien la confluència del pensament, el coneixement científic, les propostes artístiques i les pràctiques quotidianes i s'analitzarà com aquests obliguen a revisar conceptes en el disseny i estan donant lloc a noves categories professionals.

Xerrada "Projectant una investigació artística" a càrrec de Mar Saiz - Pràctiques i Territoris del Disseny Actual II (MURAD)
24 Abril 2017

"Accions inconstructives" a càrrec de Jo Milne - Pràctiques i Territoris del Disseny Actual II (MURAD)

 • Dimecres 3 de maig
 • De 18h a 20h
 • Aula 8
  EINA
 • Assistència oberta

Accions inconstructives

Jo Milne
És llicenciada en Belles Arts per la Universitat d'Edimburg. Va estudiar el Màster de Gravat de l'Camberwell School of Art, The London Institute. És professora de l'assignatura Creació Gràfica d'EINA. Ha estat professora i directora del Màster Europeu de Belles arts a la Winchester School of Art a Barcelona des de 1993 fins a 2001. També ha estat professora visitant al Massart, Boston, a Canterbury School of Art, Canterbury i al Europäische Kunstakademie, Trier. Com a artista professional, la seva obra es troba a les galeries Trama (Barcelona) i Sarah Myerscough (London)


L'assignatura Pràctiques i Territoris del Disseny Actual II, coordinada per Anna Pujadas, que pertany al Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny es presenta com un fòrum de conferències, workshops i seminaris oberts al públic. Les ponències estaran realitzades per una selecció de creadors d'àmbits i pràctiques emergents, experts en noves tendències en els processos del disseny. S'estudiaran àmbits particulars que propicien la confluència del pensament, el coneixement científic, les propostes artístiques i les pràctiques quotidianes i s'analitzarà com aquests obliguen a revisar conceptes en el disseny i estan donant lloc a noves categories professionals.

Xerrada "Accions inconstructives" a càrrec de Jo Milne - Pràctiques i Territoris del Disseny Actual II (MURAD)
24 Abril 2017

Projectes de Martí Ferré, Rai Pinto i Dani Rubio a la revista IdN

Al volum 23, núm. 5 de la revista IdN (2017), dedicat a projectes de gràfica en l'espai d'arreu del món, apareixen els projectes de senyalètica dels exestudiants Rai Pinto i Dani Rubio i de Bildigrafiks, estudi de Martí Ferré, professor al Màster en Disseny Gràfic.

Projectes de Martí Ferré, Rai Pinto i Dani Rubio a la revista IdN (23, núm. 5 2017)
20 Abril 2017

Llibre "L’interiorisme comercial com a patrimoni. Una aproximació des del món del disseny"

Ja podeu trobar el llibre "L’interiorisme comercial com a patrimoni. Una aproximació des del món del disseny", que es va presentar el passat 5 d'abril, a la llibreria de La Capell i a La Central, a Barcelona.

També podeu consultar la versió digital en format PDF.


La relació d’estudis publicats al llibre és la següent:

Al·legació i taula rodona

 • Al·legació al Pla de Protecció i Potenciació de la Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Barcelona de l’11 de març de 2015
 • Patrimoni i interiorisme comercial – Enric Steegmann, Josep Emili Hernández Cros, Jordi Rogent, Sílvia Farriol i Lluís Pau
 • El cas de la ciutat de Barcelona – Jordi Rogent

Estudis

 • Andreu Balius. La retolació comercial
 • Jordi Peraferrer. La botiga Mañach o la força del desconcert
 • Sílvia Santaeugènia. La Joieria Palou de Santiago Marco: un interior art déco de 1926
 • Albert Crispi. L’interiorisme comercial de SEAT a Barcelona. Modernitat arquitectònica en temps de postguerra
 • Alex Mitrani. La Galeria René Metras: una neutralitat d’impacte
 • Sara Coscarelli. El local d’Olivetti de Badalona (1968): disseny i identitat corporativa
 • Guillem Celada. Tuset street, la decoració a debat
 • Enric Mas. Restaurant La Caleta
 • Oriol Pibernat. Popular: basar d’artesania i ateneu de la cultura popular
 • Isabel Campi. Les botigues de Jordi Vilanova
 • Enric Steegmann. BD: de l’arquitectura al disseny de producte passant per l’interiorisme
Llibre "L’interiorisme comercial com a patrimoni. Una aproximació des del món del disseny" d'EINA
19 Abril 2017

Exposició de tipografia "Lletres Braves"

A través de la creació cal·ligràfica, l'estructura de la lletra i la producció de lettering, un grup multicultural d'estudiants dissenyadors del Màster en Tipografia Avançada del curs 2017 recull el seu treball a l'exposició "Lletres Braves". D'aquesta manera abasten l'exploració de diferents matisos que els permeten ensenyar el seu deliri, convidant a l'espectador a ser testimoni d'una àmplia gamma de treballs que mostren el resultat d'un procés ple d'amistat, tinta i nits llargues.

Exposició de tipografia "Lletres Braves" a EINA Espai Barra de Ferro, Barcelona
18 Abril 2017

PRINT.ed #3. Publicacions singulars

Un Sant Jordi abans de Sant Jordi

El dissabte 22 d'abril podràs visitar la tercera edició de PRINT.ed, on trobaràs diferents propostes al voltant del llibre i l'autoedició que han estat generades en connexió amb diversos entorns educatius.

Participen: Canterbury Book Arts (University of the Creative Arts), Duncan of Jordanstone College of Art & Design (University of Dundee, Scotland), Llotja Escola Superior de Disseny i Art, Do the Print, Badass Prints, Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (Adscrit a la UAB).

Paral·lelament, als mateixos tallers d'EINA, l'artista Anthi Kosma impartirà el taller IMPROGRAFIKA Special Editions (de 16 a 19h. Gratuit però amb inscripció prèvia. Places limitades)

18 Abril 2017

"Obra gràfica post-digital" a càrrec d'Enric Mas - Pràctiques i Territoris del Disseny Actual II (MURAD)

 • Dilluns 24 i dimarts 25 d'abril
 • De 18h a 20h
 • Aula 8
  EINA
 • Assistència oberta

Obra gràfica post-digital

Enric Mas
Va cursar estudis a la Facultat de Belles Arts a Barcelona. Ha exposat individualment a França, Suïssa (on treballa habitualment per a la Galerie Billing) i Espanya. Professor d'EINA on actualment exerceix de coordinador de la Menció en Creació Visual. És membre dels grups 13L de llibres d'artista i Cataclístics/Poeticart de poesia visual, amb els qui ha participat en diverses publicacions, així com en exposicions i biennals.


L'assignatura Pràctiques i Territoris del Disseny Actual II, coordinada per Anna Pujadas, que pertany al Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny es presenta com un fòrum de conferències, workshops i seminaris oberts al públic. Les ponències estaran realitzades per una selecció de creadors d'àmbits i pràctiques emergents, experts en noves tendències en els processos del disseny. S'estudiaran àmbits particulars que propicien la confluència del pensament, el coneixement científic, les propostes artístiques i les pràctiques quotidianes i s'analitzarà com aquests obliguen a revisar conceptes en el disseny i estan donant lloc a noves categories professionals.

Xerrada "Obra gràfica post-digital" a càrrec d'Enric Mas - Pràctiques i Territoris del Disseny Actual II (MURAD)
7 Abril 2017

Jornada de Portes Obertes a EINA

21 d’abril - De 10h a 18h

La Jornada de Portes Obertes d’EINA és un esdeveniment obert i participatiu per a conèixer amb tot detall els estudis de Grau de Disseny que impartim. Durant la jornada els estudiants de Grau de Disseny realitzen activitats i seminaris sobre cada matèria i disciplina dels estudis i, a la vegada, els professors d’EINA fan visites guiades a les instal·lacions i expliquen la metodologia que seguim.

Visites guiades

De 10h a 18h
Visites cada mitja hora

L’equip de professors d’EINA et guiaran per les instal·lacions del centre mentre et comenten tots els detalls dels estudis universitaris del Grau de Disseny que impartim i aclariran els teus dubtes i preguntes.

En aquest recorregut, podràs veure els treballs desenvolupats pels estudiants d’EINA que es troben exposats en les diferents aules del centre en relació a les diferents disciplines professionals que es realitzen: Disseny gràfic, Disseny d’interiors, Disseny de producte, Creació visual i Cultura del disseny.

Activitats

a EINA

 • Caminar pel tauló
  Creació d’estructures en voladís de grans proporcions que hauran de suportar el pes d'algun dels seus dissenyadors. Física aplicada al disseny.
  1r curs amb Raúl Oliva
  Jardi davanter

 • Projecte de revestiment o parament
  Maquetes i prototips.
  2n curs amb Ariadna Fábregas i Axel Legares
  Campus d’EINA

 • ExpoRevistes
  Per descobrir primers exemplars
  Biblioteca
  2a planta

 • Concurs emprenedoria
  Presentació de projectes amb la col·laboració de Barcelona Activa
  Disseny i empresa, 1r curs amb Georgina Curto
  1a planta

 • Llibres alliberats
  Tria el llibre que et vulguis endur
  Diferents localitzacions

 • Fundació EINA Fons d’Art
  Visites a les 11h i 13h amb l’historiador d’art i professor d’EINA Àlex Mitrani.

Exposicions

EINA es converteix en un gran espai expositiu de tots els projectes desenvolupats pels estudiants. La distribució de les diferents especialitats del Grau de Disseny d’aquest any serà:

 • Menció Interiors: planta baixa.
 • Menció Gràfic: 1a planta.
 • Menció Producte: 2a planta.
 • Menció Creació Visual: E1.

Amb la col·laboració de Moritz

PRINT.ed #3. Publicacions singulars

El dissabte 22 d'abril podràs visitar la tercera edició de PRINT.ed, on trobaràs diferents propostes al voltant del llibre i l'autoedició que han estat generades en connexió amb diversos entorns educatius.

6 Abril 2017

Audio de la xerrada Cafè amb... Pau Masiá "Dissenyant les experiències del futur"

Ja podeu escoltar la xerrada "Dissenyant les experiències del futur" de Pau Masiá, en el marc de "Cafè amb...", organitzat des del Màster en Disseny Gràfic, que es va realitzar el passat 3 d'abril.

També podeu descarregar-vos la seva presentació.

Cafè amb... Pau Masiá al Màster en Disseny Gràfic d'EINA
@ Foto d'Òscar Mata
E I N A