EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

27 Febrer 2017

Cafè amb... Rosa Medina

El proper 6 de març farem un Cafè amb Rosa Medina, exestudiant d'EINA, mentre parla d' UX i vida vikinga, de la seva experiència com a UX Designer als paísos nòrdics.


Rosa Medina Fàbregas va acabar els seus estudis en disseny gràfic a EINA, l’any 2010, quan va seguir formant-se als postgraus en disseny web d'EINA i web 2.0 a la UPF, compaginant estudis i feina com a freelance en UX/UI i front-end development en diversos projectes.

L’any 2013, després de participar en el curs d’estiu de CIID (Copenhagen Institut of Interaction Design), va decidir anar-se'n a viure a Dinamarca i estudiar un màster en Disseny de Serveis, a la AAU.

Des de 2015 ha treballat per diverses empreses daneses amb els rols d'usability tester i UX designer. Actualment treballa com a UX designer per Momondo.


Cafè amb... és un cicle de xerrades en el marc del Màster en Disseny Gràfic d'EINA, on, des de diferents mirades de professionals, es tractaran temes relacionats amb l'àmbit del disseny gràfic. Es tracta d'unes trobades mensuals, de només 1h de durada, obertes al públic.

EINA - Cafè amb... Rosa Medina
E I N A