EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

28 Novembre 2016

Participació a "Educació de disseny per a la Innovació i la sostenibilitat", dins la 1a Jornada Disseny per viure

Tània Costa i Adrià Garcia Mateu, professora al Grau de Disseny i al MURAD, i exestudiant d'EINA respectivament, tots dos components del Grup de Recerca "Processos de disseny. Pràctiques avançades en art i disseny" d'EINA, van intervenir en la xerrada Educació de disseny per a la Innovació i la sostenibilitat, dins la 1a Jornada Disseny per viure. Sostenibilitat urbana, que es va celebrar al Museu del Disseny de Barcelona el passat 25 de novembre.

A part de Tània Costa i Adrià Garcia Mateu, la xerrada va comptar amb Luciana Leveratto, d'IED, Barcelona escuela Superior de Diseño i Raquel Pelta, de la Universitat de Barcelona, tots ells membres del Grup Interuniversitari en Disseny per la Innovació Social i la Sostenibilitat.

"Iniciativa que neix des de l’aproximació al disseny com a eina de transformació i en la necessitat de promoure entre els futurs dissenyadors el disseny per a la innovació social i la sostenibilitat. Aquest és un col•lectiu de docents i investigadors del disseny, pertanyents a diverses institucions educatives de Barcelona que el juny de 2016, va presentar alguns dels seus projectes a la Barcelona Design Week i ara volen donar a conèixer les seves línies de treball, filosofia i objectius per al proper curs, així com convidar a altres professors i centres a sumar-se a la iniciativa."

Participació d'EINA a "Educació de disseny per a la Innovació i la sostenibilitat", dins la 1a Jornada Disseny per viure
E I N A