EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

24 Novembre 2016

Primer Simposi en Disseny per a la Transició

El 26 i 27 d'abril de 2017 es realitzarà a EINA el Primer Simposi en Disseny per a la Transició. El termini per a la recepció d'abstracts ja ha començat, i estarà obert fins al dia 15 de gener.

El disseny per a la transició és una pràctica emergent dins l'àmbit del disseny que treballa per a la creació d'estils de vida alternatius beneficiosos per a l'economia, la societat i el planeta. Amb aquest objectiu, el disseny per a la transició té la particularitat de desenvolupar-se a nivell de sistema; disseny de polítiques públiques i/o de relacions entre organitzacions.

Durant els dos dies del simposi es desenvoluparan els temes clau en relació a la visió, els models de canvi, les noves formes de dissenyar i el posicionament i mentalitat dels dissenyadors i dissenyadores per a la transició. Les jornades s'organitzaran al voltant de les comunicacions i taules rodones amb els participants, i comptaran amb la participació d'experts nacionals i internacionals.

En breu estarà disponible el programa complet a la web del Grup de Recerca en Processos de Disseny d'EINA, organitzador d'aquest simposi.


Dates clau:

Design for Interactions - School of Design, Carnegie Mellon University, 2014
E I N A