EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

3 Març 2017

Sessió del MURAD amb Martí Guixé i Joaquim Ruiz Millet

En el context de la investigació mitjançant l'edible art i el food design, dins el Màster Universitari d'Investigació en Art i Disseny, els professors Octavi Rofes i Tània Costa van desenvolupar una sessió entorn al projecte SPAMT (1997) i DS20Y17 '(2017) de Martí Guixé, amb una visita a la seva exposició a la galeria barcelonina H2O i al Bar Ex-Designer del dissenyador.

Octavi Rofes ha col·laborat en l'exposició DS20Y17' (Digital SPAMT 2017, 20 Years, 17 minutes) amb la reelaboració d'un diagrama co-dissenyat amb Martí Guixé l'any 1997, que reactualitza la cartografia crítica del Food Design el 2017.

Joaquim Ruiz Millet, director de la galeria H2O, va participar en l'explicació del projecte de comissariat en disseny i en el context creatiu de les peces de Martí Guixé editades per la galeria.

La segona part de la visita es va desenvolupar al Bar Ex-Designer de Martí Guixé, amb l'explicació del projecte per part del mateix dissenyador i amb l'experiència d'ús del mobiliari i estris de degustació dissenyats amb impressores 3D en el propi local.

EINA - Sessió del MURAD amb Martí Guixé i Joaquim Ruiz Millet
E I N A