EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

4 d'abril 2019

Antoni Bernad al postgrau en Fotografia i disseny editorial

En el marc del postgrau en Fotografia i disseny editorial, Antoni Bernad va realitzar una xerrada sobre com ha encarat, des del seu inici, els seus projectes fotogràfics, quina metodologia segueix i com ha resolt els inconvenients amb els que s'ha trobat durant la seva carrera com a fotògraf.


Antoni Bernad (Barcelona, 1944) estudia Belles Arts. El 1966 decideix dedicar-se a la fotografia i un any després s’instal·la a París. Ha esdevingut un dels fotògrafs de moda més sol·licitats i reconeguts, col·laborant, durant més de 50 anys, amb les millors publicacions nacionals i internacionals com Vogue, Vanity Fair, Marie Claire, La Vanguardia, Town&Country, El País, Woman i Telva.

El seu treball fotogràfic, tant el de retratista com el de moda, reflecteix un acurat control de l´escena on es posa de manifest la seva passió per l’art, l’arquitectura, el cinema, el teatre i la dansa.

Per davant de la seva càmera hi han passat personatges com Salvador Dalí, David Hockney, Antoni Tàpies, Manolo Blahnik, Joan Miró, Mercè Rodoreda, Gae Aulenti, Laura Ponte, Kapuscinski, Oriol Bohigas, Valentino, Josep Pla, Victòria dels Àngels i Elsa Peretti.

undefined
E I N A