EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

26 de novembre 2019

Carmen Segovia al Postgrau en Il·lustració creativa d’EINA

La il·lustradora Carmen Segovia parlarà de la manera d'enfocar els seus projectes, la seva experiència i els seus últims treballs en una xerrada que s'impartirà en el marc del postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual.

Carmen Segovia (Barcelona, 1978) va créixer entre Cerdanyola i el desert de Tabernas a Almeria. Després del seu pas pel cinema i el disseny, es va decantar per la il·lustració per fer d'aquesta la seva principal feina. Es va especialitzar en il·lustració a Llotja i EINA, on va realitzar el postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual.

En el seu treball com a il·lustradora combina col·laboracions amb editorials i premsa internacional. També desenvolupa sèries de dibuixos i històries personals. Cada projecte és per a ella l'ocasió de crear una nova ficció narrativa dins del seu singular món visual. "Lengua de lava" va ser la seva última exposició individual a la Galería Vértigo de la Ciutat de Mèxic. Ha publicat historietes amb La Cúpula, Fosfatina i Blackie Books.

Carmen Segovia
E I N A