EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

6 de febrer 2019

Dissenyador o camaleó? - Càpsula de formació Alumni

Alumni EINA organitza, per al març de 2019, la següent sessió de Càpsula de Formació, oberta al públic (Preu general: 80€ / Preu membres Alumni i estudiants d'EINA: 20€):

Dissenyador o camaleó?

Crear una empresa des de zero, així com tenir empresa pròpia, té parts gratificants però també en té de dures. A “Dissenyador o camaleó?” es compartiran consells i alguns "què no tornaria a fer". Es tractarà la importància de ser versàtil i estar preparat per a tot el que vingui, perquè un dia "el projecte de la teva vida" truca a la porta i l'endemà, és un client morós. Una nit te’n vas de copes amb els teus socis, i la setmana següent, un d'ells no creu en aquest nou enfocament que vols donar-li a l'estudi.

El contingut de la càpsula es construirà a partir des següents aspectes:


Gemma Terol es va graduar en Disseny Gràfic l'any 2001. Porta en actiu com a dissenyadora des de llavors, gairebé mitja vida; Responsable de Publicacions a EINA, dissenyadora freelance per l'Estudi Carme Vives, directora d'Art en una petita editorial i en la divisió de publicitat del grup de comunicació BPMO. L'any 2010 neix el seu primer projecte personal al costat de dos socis: l'estudi theroomrooms. Avui, vuit anys després, posa rumb a un nou projecte professional en solitari, un estudi que neix des de la seva maduresa professional, amb un enfocament més experimental i personal.


Més informació: alumni@eina.cat

Dissenyador o camaleó? - Càpsula de formació Alumni
© Gemma Terol
E I N A