EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

11 d'octubre 2019

EINA a Barcelona Dibuixa amb el taller “Del dibuix al relat”

La gran festa del dibuix de la ciutat Barcelona Dibuixa, abans coneguda com Big Draw, tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre en quatre districtes (Ciutat Vella, Sant Andreu, Sant Martí i Sants-Montjuïc).

EINA se suma un any més a aquesta iniciativa, organitzada pel Museu Picasso i l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, amb el taller “Del dibuix al relat”, a càrrec de Loreto Sepúlveda i Sofía Sánchez, alumni del Postgrau en Il·lustració creativa i tècniques de comunicació visual i del Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny respectivament.

El taller és una proposta per incentivar la capacitat narrativa natural de l’ésser humà a través del dibuix com a eina instintiva de transmissió, de generador i facilitador de relats.

A “Del dibuix al relat” s’exercitarà el dibuix ràpid, es practicarà la creació col·lectiva, s’ampliaran les capacitats narratives del propi dibuix, s’exercitaran la relació d’idees i l’storytelling i els participants també descobriran capacitats pròpies per a la construcció de ficcions.


A Barcelona Dibuixa també participaran artistes vinculats a EINA com Jordi Duró, professor del Grau de Disseny i del Postgrau en Il·lustració creativa.

Barcelona Dibuixa 2019
E I N A