EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

12 de novembre 2019

EINA col·labora amb l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat en el projecte RECLAM

RECLAM és un projecte impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet del Llobregat i realitzat per l'Associació Coneix l'Art i EINA amb l'objectiu de millorar l'habitabilitat i la usabilitat de la travessia per als vianants del carrer Bòbiles d’aquesta ciutat.

La primera fase de RECLAM ha estat la realització d’una intervenció mural per part dels professors del Grau de Disseny Artur Muñoz, en la part conceptual, i Enric Font, en la part pictòrica, amb les estudiants Queralt Anglada i Aina Fachi, com a estudiants en pràctiques de l’Associació Coneix l’Art.

La proposta pictòrica, que té per objectiu cridar l'atenció dels veïns, interpel·lar-los i explicar-los el projecte, és d'una estètica a mig camí entre el constructivisme rus i el cinema i el packaging americà dels anys 50.

L'objectiu d’aquesta intervenció és recollir les dades rellevants que permetin comprendre com els veïns i veïnes es relacionen amb l'espai.

A la segona fase de RECLAM, els i les estudiants de 3r del Grau en Disseny d'EINA de l'assignatura Pràctiques artístiques d’intervenció conduïda per Enric Font, realitzaran entre els mesos de febrer i juny de 2020 el disseny i la implementació d'una proposta d'intervenció artística al del carrer Bòbiles, tot seguint el diagnòstic resultant de les dades recollides durant la primera fase.

EINA col·labora amb l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat en el projecte RECLAM
E I N A