EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

11 d'octubre 2019

EINA participa a Imagine Circular Economy

Una trentena d’estudiants del Grau de Disseny de les assignatures de Business for designers, de 3r curs, i de Direcció de disseny, de 4t curs, han participat al programa d’innovació disruptiva impulsat per la Fundació Banc Sabadell i coordinat per Imagine Creativity Center, Imagine Circular Economy, que va tenir lloc el passat 7 d’octubre a Barcelona.

L'objectiu del programa és replantejar i millorar la forma de consumir amb reutilització i reciclatge. Els més de 200 participants es van aplegar per equips a fi de plantejar diversos projectes per conscienciar i desenvolupar noves formes de consum i ús responsable per a la ciutadania. La iniciativa va comptar amb la mentoria Georgina Curto, professora del Grau de Disseny.

Imagine Circular Economy compta amb el suport d’Aigües de Barcelona, Endesa i Epson, i amb la participació de professionals i directius d’entitats sensibilitzades amb el sector de l’economia circular com Sonia Mulero, directora de la Fundació Banc Sabadell; Xavier Verdaguer d’Imagine Creativity Center; Joan Escoté d’Epson; Nerea de la Corte d’Endesa; Maria Monzó d’Aigües de Barcelona; Jaume Barón de Barcelona Activa; Mateu Pereira de Corsegames; Juan Carlos Martel del Teatre Lliure; Pau de Solà-Morales, director d'EINA; Verónica Kuchinow de Simbiosy; Berta Roca de Berta Roca & Co; Andrés Rodríguez de SpainMedia; Margarita Navia de BIST; Elisabet Alier d’Aspapel; Joana Sánchez d’INESDI Digital Business School; Jaume Gomà d’Ulabox; i Adela Conchado, consultora de sostenibilitat, innovació i economia circular.

EINA participa a Imagine Circular Economy
E I N A