EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

10 d'octubre 2017

EINA participa al simposi i fira de publicacions All Inked Up

EINA ha estat convidada a participar a All Inked Up. Kent’s International Artist and Print Event que tindrà lloc del 13 al 15 d’octubre a Canterbury i Folkestone (Regne Unit) i que forma part del Canterbury Festival and Folkestone Triennial Fringe.

Aquest esdeveniment compta amb la participació de més de 30 artistes procedents de Corea del Sud, Japó, Holanda, Alemanya, Portugal, Irlanda, Espanya i el Regne Unit i mostra el treball de professors i alumnes de centres universitaris europeus i galeries i estudis d’art.

Per una banda, Jo Milne, professora al Grau de Disseny i al Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny, participarà en el simposi que tindrà lloc a la University for Creative Arts (UCA CANTERBURY) que aplega a artistes i dissenyadors internacionals com David Faithfull, Paula Roush, Otto Graphic o Bob i Roberta Smith, entre d’altres. L’objectiu de la trobada és debatre què constitueix un “llibre d’artista” i la seva funció prenent com a base l’experiència, les idees i les visions de tots els ponents.

Per una altra, els treballs de professors i alumnes d’EINA estaran presents a la fira de llibres d’artista que se celebra durant tres dies. Es tracta d’una mostra de projectes de professionals de diferents disciplines que utilitzen el format del llibre com a component del seu treball, com a mitjà de creació o com a forma d'art.

Els diversos projectes que s’exposaran a All Inked Up es podran veure el 21 d’abril a l’Espai Cultural EINA Barra de Ferro durant la celebració del PRINT.ed#4, una fira de petit format dedicada a l’àmbit de les publicacions singulars que organitza EINA.

Kent's International Artist Book and Print Event
E I N A