EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

16 d'abril 2018

EINA presenta a Ventura Future 2018 "Isolo" un nou concepte de privacitat.

Isolo és un conjunt de quatre productes interactius, dissenyats pels estudiants del Grau de Disseny d’EINA, que exploren i apliquen el concepte “privacitat”. Els projectes ofereixen diferents formes d’aïllament respectant els hàbits dels usuaris i recreant atmosferes d’intimitat, des de l’individu fins al col·lectiu. Els projectes que inclou aquest concepte i que s'han presentat al Salone Ventura Future de Milano són:

KÖLLEN EGET

Köllen Eget és un espai de treball adaptat als nous hàbits de treball i a l'ús de les noves tecnologies. La interactivitat del producte permet reorganitzar l'espai i generar un ambient personalitzat, adaptant-se a cada usuari a través de la il·luminació, l'acústica i la presència de diferents elements mòbils.

CÒDOL

Còdol és un separador d’espais que contempla el contrast entre el buit i el ple. Aconsegueix crear un ambient privat dins d’un entorn interior i concorregut gràcies a la seva estructura envoltant de panells mòbils amb propietats acústiques i tonalitats suaus.

PÈTAL

Pètal és una cadira versàtil i adaptable a l’usuari, inspirada en les formes orgàniques de les flors. A cada lateral hi ha un panell flexible que permet ser regulat en diferents posicions i d’aquesta manera convertir-lo en un espai d’emmagatzematge personalitzat d’acord amb les necessitats de l’usuari.

KODAMA

Kodama és un panell decoratiu, que es presenta com una arbreda d’influència oriental, coronada pels elements més distintius de tot el conjunt: els seients, que estan disposats aleatòriament per tota l’estructura a disposició de l’usuari.

Isolo és un projecte tutoritzat per Javier Nieto, Oriol Ventura i Anna Majó, que ha comptat amb la participació del estudiants del Grau de Disseny: Laura Andreu, Rocío Belda, Andreu Buqueras, Cristina Bonamusa, Oriol Campillo, Anna Dalmases, Aina Facchi, Llibert Ferrer, Núria Jané, Laura Morales, Aura Olivan, Ona Orozco, Marta Pardina, Julia Riera, Maria Roca, Gina Sala, Sonia Santos, Anna Solà, Adrián Soldado, Paula Terra, Anna Urretavizcaya, Anna Vicho, Marina Vidal i Mariona Vilardell.

EINA a Ventura Future
E I N A