EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

23 de març 2018

EINA va concloure la celebració del seu 50è aniversari estrenant el documental “EINA, l'esperit contemporani”

El passat 13 de març es va celebrar, al Museu del Disseny de Barcelona, l'acte que conclou la celebració d'EINA50anys.

En el transcurs de l'esdeveniment, presidit per Anna Pujadas, Directora d'EINA, i Enric Steegmann, President de la Fundació EINA, es va estrenar el documental "EINA, l'esperit contemporani" del realitzador Poldo Pomés. El film inclou entrevistes a professors, estudiants i persones relacionades amb el món del disseny i recull, també, testimonis visuals de l'activitat anterior i present del centre, alhora que ofereix una aproximació al que ha representat EINA per a la ciutat de Barcelona i per al disseny català.

Després de la projecció va tenir lloc la recepció "Guino de Guinovart", concebuda per Xavier Olivé, muntatge gastronòmic amb coques de recapte recreades per Salvador Sauleda, realitzades seguint uns esbossos, de 1995, de l'artista Josep Guinovart per al menú de "Gust i Estil", sopar d'EINA, en el 2n Congrés Català de Cuina. També es va degustar el còctel EINA, creat el 1981 per Boadas.

L'esdeveniment no només va ser una ocasió per reunir a totes aquelles persones que d'una manera o d'una altra s'han vinculat a EINA, o s'han sentit a prop seu, sinó també per establir les bases on reflexionar sobre el futur, així com refermar la validesa d'un projecte que ha demostrat una capacitat de renovació constant al llarg de cinc dècades.

Més imatges

Cloenda d'EINA50anys
© Andrea Resmini
E I N A