EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

20 de març 2020

Estudiants del Màster en Disseny d’Espais remodelen els espais de la Facultat de Biociències de la UAB

Crear uns espais més amigables, que fossin un punt de trobada de tota la comunitat d’estudiants, professorat i PAS de la Facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amb aquestes premisses l'alumnat del Màster en Disseny d’Espais ha projectat la remodelació dels espais de l'entrada sud d’aquest centre universitari. Un treball conjunt que han dut a terme amb la Direcció d’Arquitectura i Logística de la UAB i amb totes les consideracions dels propis estudiants de la facultat.

Després de la recerca, l’anàlisi i la projecció de diferents idees, la proposta ha estat implementada i la Facultat de Biociències de la UAB compta amb un nou espai dissenyat en funció de les demandes i necessitats de le spersones usuàries.

Aquest projecte recull la filosofia del Màster en Disseny d’Espais d’EINA. El programa se centra en l’experiència de l’usuari a través de l’aportació de coneixements perceptius, emotius i ambientals de l’espai, aplicats amb la formació tècnica específica per a la gestió i execució en obra.


Estudiants participants Eva Beser, Marcelo Burbano, Inés de Sivatte, Silvia Ibáñez, Elisabet Labori, Ana María Poveda, Andrea Pujol, Manoela Resek.

Projecte tutoritzat per Oriol Ventura, Albert Crispi, Jordi Peraferrer, Sara Coscarelli.

Estudiants del Màster en Disseny d’Espais remodelen els espais de la Facultat de Biociències de la UAB
E I N A