EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

30 de gener 2015

“Exposar-se”, Sama Genís interpretada per estudiants d’EINA

L’obra de la ceramista Sama Genís ha estat interpretada pels estudiants de l’assignatura Disseny d’Espais Efímers, del 2n curs del Grau de Disseny d’EINA, que n’han projectat un format original per a la seva presentació pública.

A partir d’analogies amb les formes, les qualitats dels materials, els acabats i els processos de creació, cada peça de l’artista ha estat reubicada a l’interior d’un cub. Els cubs han estat concebuts com a elements de presentació i relació, establint nous vincles entre les obres i els marcs que se’ls hi ha dissenyat.

El conjunt evidencia una varietat heterogènia d’estratègies de relació entre les obres exposades i els diferents mons que s’han creat per acollir-les. Des del mimetisme formal o el subratllat del context, que enmarquen el caràcter intrínsec, o des de la posada en escena que s’obra a noves lectures; cada cub és un treball únic que incorpora el diàleg d’un estudiant amb una peça de l’artista.

Amb peces de Carme Alcovero, Mònica Amorós, Aida Aram, Laura Armengol, Núria Badia, Dorian Baetens, Rocio Belda, Andrea Bilbao, Oriol Campillo, Brigitte Carles, Clara Casajuana, Clara Casanovas, Berta Comellas, Dani Ferre, David Garrido, Xavi Goñi, Patricia Le Hech, Ana Llimona, Tomàs Lóbez, Regina Loppacher, Anna Marcó, Hector Mateu, Laura Lua Molina, Irene Morales, Enric Moran, Marc Oliva, Clàudia Orellana, Robert Peirot, Belén Peró, Marta Rocabayera, Octavi Rofes, Neus Targa, Paula Terra i Maria Viladomiu.

Direcció del projecte: Anna Alcubierre

L’exposició es podrà veure fins el 6 d’abril de 2015, repartida en dos espais a Vic:

undefined
E I N A