EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

16 de gener 2020

Exposició “Elements lumínics”

L’exposició “Elements lumínics” recull el conjunt de làmpades desenvolupats pels i les estudiants de 4t del Grau de Disseny, des de l’assignatura d’Equipament Domèstic, conduïda per Francesc Crous. Els projectes es troben distribuïts en diferents punts d’EINA.

Per al desenvolupament dels projectes, els i les estudiants d’EINA han realitzat visites a diverses empreses i institucions a fi de captar diferents visions del sector, descobrir nous processos industrials i entendre varies direccions estratègiques.

Posteriorment, cada estudiant ha gestionat el seu projecte amb proveïdors, artesans o industrials, i ha fet ús d’aquells recursos externs que ha cregut més convenients.

Els prototips exposats formen part d’un exercici que inclou fotografia i direcció d’art, i que conclou amb la tria d’una localització específica per a cada producte dins l’equipament d’EINA i la correcta instal·lació del mateix.

L’exposició “Elements lumínics” compta amb la participació dels i les següents estudiants:
Ester Álvarez, David Aranzana, Aina Arbiol, Bruno Blay, Jordi Bruna, Idoia Costa, Maria de Aran Escudero, Llibert Ferrer, Luis Gimeno, David Molinero, Camila Pérez, Adrià Tejedor, Ignasi Vidal.

Exposició “Elements lumínics” - EINA
E I N A