EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

27 de setembre 2019

Exposició “Nova Era: 25 anys de complicitat amb els dissenyadors”

Nova Era, impremta d’avantguarda en el món del disseny, celebra el seu 25è aniversari amb una exposició. La mostra ha comptat amb la col·laboració de destacats estudis de disseny i comunicació visual que han creat un cartell amb motiu del quart de segle de complicitat de Nova Era amb el món del disseny.

Tal com comenta Pedro López, Product Manager de la impremta: “Amb motiu del 25è Aniversari de Nova Era, un Jurat compost per Alberto Fregenal, Àngel Romeu, Oscar Heredero i jo mateix, vam seleccionar 25 dissenyadors per realitzar una proposta gràfica dins un ICOSAKAIPENTÀGON (polígon de 25 costats)”.

Els autors i autores darrera d’aquest projecte col·lectiu, molts d’ells exestudiants d’EINA, són: Enric Aguilera, Mucho, Opisso, Oscar Germade, Pepa Reverter, Atlas, Pablo Amade (Summa), Bendita Gloria, Bildi, Borja Martínez_Lo Siento, Bruno Sellés_Vasava, Carles Murillo, David Torrents, Esiete, Fernando Gutiérrez, Forma, Hey, Javier Jaén, Malva Sawada, Manuel Moranta, Marta Cerdà, Pràctica, Querida, Andres Requena Office, Sergi Delgado i Albert Romagosa.

Tots ells han desenvolupat un exercici creatiu de reconeixement d’una impremta que ha estat capaç d’adaptar-se al canvis tecnològics, fidels sempre a la filosofia d’investigar i descobrir per fer possibles coses que d’entrada podien semblar impossibles.

Nova Era: 25 anys de complicitat amb els dissenyadors
E I N A