EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

8 de gener 2018

Exposició "Suant tinta", amb xerrada de Reskate Arts and Crafts

Exposició

Els estudiants de Tècniques d'Il·lustració, de 4t curs del Grau de Disseny, conduida per Enric Font, presenten l'exposició d’il·lustració mural "Suant tinta", realitzada directament sobre els murs de l'Espai Cultural EINA Barra de Ferro.

El treball del futur dissenyador i l'estudiant de creació visual viu envoltat de tòpics i situacions curioses sobre el desenvolupament de la professió. L'exposició, en clau irònica, converteix en imatges algunes d'aquestes situacions i les traspassa al mur, dotant-les d'una nova dimensió visual.

Els estudiants participants són Mireia Banchs, Clara Botet, Maria Cejudo, Míriam Duran, Marina Esbrí, Judith Hirsch, Paula López, Irene Marcuello, Joan Mateu, Àngela Mercadal, Pili Osorio i Susanna Van Roessel.

Xerrada de Reskate Arts and Crafts

En el context de la intervenció, abans de la inauguració, el 18 de gener a les 18h, es realitzarà una xerrada a càrrec de l'estudi Reskate Arts and Crafts, específica sobre el seu projecte "Guarnit de Lliris", a la façana de l'Ajuntament de Gràcia, Barcelona (2017). Aquesta activitat està adreçada als participants de l'assignatura però està oberta a tots els estudiants d'EINA i professionals del sector.

Reskate és un col·lectiu artístic format per María López i Javier de Riba, artistes visuals de Donostia-San Sebastián i Barcelona respectivament. El seu estil ve influenciat per la retolació clàssica, la cultura popular i el disseny gràfic. Realitzen muralisme, il·lustració, disseny gràfic, instal·lacions i projectes expositius. Qüestionen el seu estil a cada projecte. Amb els seus treballs murals presenten intervencions que s’integren a l’espai prenent com a referència històries o fets de la cultura local. D’aquesta manera fan visibles parts de la identitat de l’entorn en el qual treballen.


Amb la col·laboració de Moritz

Exposició "Suant tinta", amb xerrada de Reskate Arts and Crafts
Il·lustració de Joan Mateu
E I N A