EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

11 de març 2019

Exposició "Un any a EINA"

“Un any a EINA” és una exposició que fa visibles les produccions que genera EINA com a centre formatiu universitari de professionals del disseny i nous creadors i creadores, així com les que realitza en tant que entitat interessada a contribuir a l’enriquiment de la vida cultural de la ciutat.

Estudiants d’EINA desenvolupen projectes reals en col·laboració amb institucions i empreses i participen en fires, premis i concursos nacionals i internacionals que els permeten tenir una clara consciència de tot allò que està vinculat al sector del disseny. A més, tant estudiants com docents, amb les seves activitats acadèmiques i de recerca, omplen de disseny la ciutat de Barcelona: conferències, taules rodones, presentació de llibres, exposicions...

Aquestes activitats sumen experiències per a estudiants que enriqueixen el seu aprenentatge i els converteixen en professionals dissenyadors i dissenyadores amb capacitat per afrontar reptes, amb un esperit crític i madur.


L'organització i desenvolupament d'aquesta exposició ha estat a càrrec de Pablo Barangé, Carlota Campi, Inés Martínez, Laura Mendoza, Clara Pujol i Judit Serra, estudiants de 4t curs del Grau de Disseny de l'assignatura de Curadoria d'exposicions de disseny, tutoritzada per Uli Marchsteiner.

Exposició "Un any a EINA"
E I N A