EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

13 d'abril 2018

ExpoSURE 2018. Fotògrafs com a dissenyadors, dissenyadors com a fotògrafs

“ExpoSURE 2018. Fotògrafs com a dissenyadors, dissenyadors com a fotògrafs” és una mostra col·lectiva oberta a tots els públics amb els treballs dels estudiants del Postgrau en Fotografia i disseny editorial d’EINA que tindrà lloc del 31 de maig fins al 15 de juny a l’Espai cultural EINA Barra de Ferro.

Fotògrafs com a dissenyadors o dissenyadors com a fotògrafs? La frontera es dilueix en abastar els projectes de l’edició d’un fotollibre. El procés creatiu requereix assumir múltiples decisions, pensar i revalorar totes les opcions abans de concretar un projecte. Les sèries de fotografies i els fotobooks que es presenten en aquesta exposició mostren l’autoanàlisis i execució d’un projecte editorial basant-lo en el més difícil, l’obra pròpia.

Tots els artistes han dissenyat la seva pròpia publicació, que va mes enllà de mostrar la sèrie completa de fotografies i esdevé en la majoria dels casos una nova obra artística en si mateixa.

Els estudiants participants a la mostra són: Marta Ibáñez, Nayla Kaiser, Macarena Perez, Valentina Pulián, Cristóbal Javier Riesco, Leonardo Santamaría i Ferran Suñer.

undefined
Nayla Kaiser
E I N A