EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

17 de maig 2019

ExpoSURE 2019. Fotògrafs com a dissenyadors, dissenyadors com a fotògrafs

“ExpoSURE 2019. Fotògrafs com a dissenyadors, dissenyadors com a fotògrafs” és la mostra col·lectiva dels projectes dels i les estudiants del Postgrau en Fotografia i Disseny editorial d’EINA, que forma part de la Barcelona Design Week, Districte Disseny.

A les parets de la galeria Barra de Ferro les fotografies t’interpel·len, en una exhibició pública i desvergonyida. Al peu, els fotollibres, més púdics, ofereixen una lectura íntima i privada de la mirada dels fotògrafs, dels seus mons interiors. Una conversa de tu a tu entre el lector i el fotògraf-dissenyador. La memòria i la recerca d’identitat individual i col·lectiva prenen força en l’obra del col·lectiu ExpoSURE d’enguany a EINA.

Hi participen: Danny Arcos Tigasi, Raque Ares Garaboa, Alejandro Cadena Vásconez, Margarita Díaz Ortiz, Mariona Font Marsal, Sofía Gómez Aranda, Martina Jané i Gutiérrez, Maria Victoria Lopez, Júlia Millet Abascal, Mónica Morcego Llonch, Víctor Moreno Eguren, Júlia Ribera Marsal, Alba Sadurni Sala, Marc Villalba Moras.

Monica Morcego
E I N A