EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

25 de novembre 2019

FURF Design Studio a EINA

Mauricio Noronha i Rodrigo Brenner, fundadors de Furf Design Studio, empresa internacional de disseny guanyadora de múltiples premis amb una reputació de productes d'alta qualitat amb generoses dosis d'intel·ligència, humor, sostenibilitat i responsabilitat social, presenten la seva visió del disseny.

Creada a Curitiba (Brasil) el 2011 pels dissenyadors i empresaris Maurici Noronha i Rodrigo Brenner, tots dos a la llista de Forbes UNDER 30 i ponents de TEDx, Furf Design Studio desenvolupa productes en diversos àmbits que abasten disseny de mobiliari, articles per a la llar, disseny d'interiors, disseny de joies, accessoris, etc.

Amb projectes presents en més de quinze països en diverses àrees, Furf col·labora en la creació de noves i majors oportunitats de negoci per a startups, empreses familiars i multinacionals.

Furf Design Studio és l'empresa més jove en guanyar el premi Best of the Best en l'aclamat premi German Red Dot, la primera empresa brasilera a rebre el Lleó de Cannes en Disseny de Producte i en guanyar el iF 2018. Furf fa història per haver dissenyat l'únic producte amb els tres majors premis de Disseny de l'món. En l'actualitat, compta amb més de vint notables reconeixements nacionals i internacionals.

FURF Design Studio
E I N A