EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

29 de maig 2019

«Good Design is…» - BDW

Què és el bon disseny i quin ha de ser el seu rol davant els actuals desafiaments de la humanitat? Durant la Barcelona Design Week 2019 el FAD vol parlar de bon disseny.

«Good Design is…»: reflexions sobre els principis del bon disseny

Partint dels «10 principis del bon disseny» que Dieter Rams, un dels dissenyadors més influents del segle XX va establir als anys 70, Foment de les Arts i del Disseny (FAD) proposa «Good Design is…», un conjunt d’activitats que reflexionen sobre què és el bon disseny i quin ha de ser el seu rol davant els actuals desafiaments de la humanitat que estan incloses dins del marc de la Barcelona Design Week.

«Good design is...» Talks

Programa de conferències amb noms destacats com Feminist Internet, Lolo & Sosaku, Chris Lefteri, Lievore + Altherr Désile Park, Apparatu, Lacol, Curro Claret, Tina Gorjanc, Zak Group, Deutsche & Japaner, Maria ke Fisherman o Anne Lacaton.

Aquests referents nacionals i internacionals explicaran els seus projectes, els principis i valors que segueixen en la seva pràctica professional i la seva visió personal sobre els principis del bon disseny de Rams, ja sigui per alineació o per contraposició a la visió original del dissenyador.

«Good design is…» Rams, projecció especial

Projecció especial del documental «Rams» de Gary Hustwit, director també de pel·lícules com Helvetica, Objectified i Urbanized, on va explorar l’impacte de la tipografia, el disseny industrial i la planificació urbana, respectivament.

«Good design is…» Jornada familiar

Jornada de creació col·lectiva, comissariada per Domestic Data Streamers, on les famílies tindran l’ocasió de reflexionar sobre els principis de Dieter Rams a través d’una experiència interactiva.

«Good Design is…» - BDW
E I N A