EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

27 de febrer 2014

Gwood! a Nude

Gwood! és un grup format per estudiants de 3r i 4t curs de Disseny de Producte Industrial del Grau de disseny d’EINA.

De l’11 al 14 de febrer van participar al Saló Nude de la fira Habitat de València, coincidint amb la Valencia Design Week.

El què els estudiants d’EINA van presentar en aquesta edició va ser un conjunt de mobiliari fabricat en fusta de faig i detalls vermell bordeus, destinats a aprofitar la capacitat de petits espais i cantonades inservibles que moltes vegades es generen en espais reduïts.

Aquest conjunt de mobiliari està format per un sistema modular d’emmagatzematge, un sistema d'il·luminació, un element de repòs i un separador d'espais.

Podeu obtenir més informació sobre la col·lecció aquí

Els professors que van tutoritzar el projecte van ser Javier Nieto i Oriol Ventura, i els estudiants que hi van participar van ser Mel Campi, Silvia Martínez, Raúl Rodríguez, Gregorio Rojas, Clara Blancafort, Xavier Bienvenido, Jessica Gómez, Francesc Soria, Laura Delpuy, Laura González, Estefanía Basanta, Ruben Mecaliff, Esther Casademont , Rubén Sánchez, Carlos Sánchez, Carles Rojas, Tania Álvarez, Gerard Rubiera, Natalia Carbonell, Andrea Gelpí, Cristina Borrás, Arturo Salavert , Leifur Magnusson i Pietro Alberti.

EINA a Nude
E I N A