EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

26 de març 2019

Huzz, projecte premiat pel Gremi de la fusta

Paula Terra, exestudiant del grau de Disseny i actual estudiant del Màster en Disseny Gràfic, va rebre el 2n premi del Concurs de Disseny en Fusta Jordi Amat, obert a dissenyadors professionals i estudiants de disseny de Catalunya, de la mà del Gremi de la Fusta de la Cecot.


Huzz és una tauleta multifuncional que permet humidificar, deshumidificar i purificar l’aire, oferint tres funcionalitats en un sol dispositiu.

El producte es gestiona a través d’una aplicació mòbil que permet personalitzar i adequar les prestacions del producte a les necessitats de l’usuari i del seu entorn. A través de l’aplicació mòbil es crea un flux d’informació que permet gestionar i regular automàticament la qualitat de l’aire per tal de proporcionar un entorn saludable i totalment confortable.

A través de l’aplicació mòbil l’usuari pot regular automàticament o manualment les funcions del dispositiu, així com canviar el color o la intensitat lumínica dels leds, o bé controlar la capacitat d’aigua disponible als dipòsits de l’humidificador. D’aquesta forma, l’usuari pot personalitzar i gestionar el producte en funció dels seus gustos i necessitats.

Huzz, de Paula Terra
E I N A