EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

2 d'octubre 2018

Inauguració oficial de l'ambaixada a Barcelona - THE STATE OF PRINT

State of Print (L'estat de la impressió) és la mostra formada per un col·lectiu d'artistes sorpresos i intrigats per la catàstrofe de l'actual pensament polític social i la comèdia dels sistemes establerts de govern. Han optat per anar a la deriva en una farsa de la seva pròpia impressió –una improvisada regió no geogràfica construïda sobre un estat fluid de tinta i una bassa constitucional de cartró reciclat.

Un estat on es qüestiona l'estat actual de les nacions i el fet que tot el que formalitza un estat-nació s'imprimeix: moneda, mapes, lleis, passaports, govern, notícies i informació, etc. En un moment en què l'estat actual del poder de la nació a nivell mundial és inflexible i dogmàtic, aquest projecte proporciona un antídot creatiu i teòric al paradigma actual.

State of Print és un projecte en evolució que ha establert ambaixades temporals a Irlanda, Escòcia i recentment a Santander. És el moment de l'obertura expositiva de la nova ambaixada a Barcelona, a l'Espai cultural EINA Barra de Ferro, on l’estat de la impressió es manifesta a través de múltiples impressions col·lectives.

Podeu obtenir més informació de com convertir-se en ciutadà de l’estat d’impressió o visitar l’ambaixada establerta a l'Espai cultural EINA Barra de Ferro.


Amb la col·laboració de Sumarroca

Inauguració oficial de l'ambaixada a Barcelona - THE STATE OF PRINT
E I N A