EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

8 de novembre 2019

INDISCIPLINES. Congrés sobre la Recerca en la Pràctica de les Arts

El Campus de les Arts presenta INDISCIPLINES, el primer congrés que organitza dedicat a la recerca artística i creativa que es genera des de la pràctica, que comptarà com a convidats a Mika Elo de la University of the Arts, Hèlsinki, i a la performer i artista Alexandra Murray-Leslie, de la Trondheim Academy of Fine Art, Noruega.

EINA participa a INDISCIPLINES com a membre del comitè científic amb la Tània Costa, coordinadora del Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny d’EINA-UAB (MURAD) i amb les graduades del MURAD i doctorandes del programa de doctorat de la UAB i EINA: Clara Mallart, qui realitzarà la ponència “Upcycling as research; una metodologia per a la investigació d’estratègies sostenibles per al disseny tèxtil i de moda”, i Sara Gómez, qui presentarà "Las ruinas del gesto. De lo coreográfico a lo político", una combinació de vídeo i performance basada en el seu treball final de màster.

A INDISCIPLINES es presentaran més de 25 treballs de recerca—algunes amb caràcter performatiu o expositiu—i es comptarà amb la participació d’investigadors de 7 països diferents.

© Alexandra Murray-Leslie
© Alexandra Murray-Leslie
E I N A