EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

28 d'octubre 2019

Jornada Asimetries: Ciutat, tercer espai i desigualtats contemporànies

El Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny d’EINA – UAB col·labora en la “Jornada Asimetries: Ciutat, tercer espai i desigualtats contemporànies”, que explora, des de diferents àmbits i disciplines, algunes de les múltiples conseqüències derivades de la desigualtat, la falta d’equivalència, la vulnerabilitat o la precarietat cosificada.

L’esdeveniment està estructurat en debats i trobades i compta amb la participació de: Fina Birulés (filòsofa), Josep Bohigas (arquitecte), Fadilha Mammar (mediadora cultural), PSJM (equip de creació, teoria i gestió artística format per Cynthia Viera i Pablo San José) i el grup de la residència d'investigació - viver de processos, format per Patricia Bagán, Ro Caminal, Fiona Capdevila, Mia Coll, Tània Costa, Irma Estrada, Sonia G. Villar, Daniel Gasol, Nil Joan, Francisco Navarrete Sitja, Irene Pérez, Amparo Prieto , Mayra Sánchez, Carolina Olivares, Manuela Valtchanova, i Idensitat (Irati Irulegui, Azucena López, Gaspar Maza, Ramon Parramon).

La Jornada Asimetries està organitzada per Idensitat en col·laboració amb Fabra i Coats Fàbrica de Creació, i el Màster Universitari d'Investigació en Art i Disseny d'EINA - UAB, amb el suport de Generalitat de Catalunya Departament de Cultura, i el projecte de recerca MICU PGC2018-093502-B-100 "Investigación Artística y Pensamiento Estético. Un punto de encuentro entre la filosofía, el arte y el diseño", IP. Gerard Vilar.

Jornada Asimetries: Ciutat, tercer espai i desigualtats contemporànies
E I N A