EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

25 de setembre 2019

Jornada de Lectura Pública Col·lectiva Íntegra per a l’Emergència Climàtica 27S

El divendres 27 de setembre, des de l’assignatura d’Art Disseny i Societats del Grau de Disseny d’EINA, s’organitza la 3a Lectura Pública Col·lectiva Íntegra (LPCI) per participar a la Vaga Mundial pel Clima, un acte obert a tothom que tindrà lloc a la Llibreria Calders (Passatge Calders, 9, Metro: Poble Sec / Sant Antoni), Barcelona.

El llibre escollit és La sequía (The Drought, 1965) de J. G. Ballard. L’acció començarà a les 8:30h i s’encadenarà la lectura entre els assistents, de manera ininterrompuda, fins completar la novel·la. Es preveu acabar abans de les 18h, quan hi ha convocada la manifestació.

A les anteriors edicions del LPCI es va llegir 1984 de George Orwell, coincidint amb la Vaga General del 29 de març de 2012, i El procés de Franz Kafka, durant l’Aturada de País del 3 d’octubre de 2017. En aquest cas, l’obra de Ballard anticipa part dels temors del nostre temps davant la crisi climàtica, narrant les transformacions d’un món sense aigua, on els humans sobreviuen reinventant la convivència.

27S, Jornada de Lectura Pública Col·lectiva Íntegra per a l’Emergència Climàtica
E I N A