EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

9 d'abril 2019

Jornada de Portes Obertes 26 d’abril 2019

La Jornada de Portes Obertes d’EINA és un esdeveniment obert i participatiu per a conèixer amb tot detall els estudis de Grau de Disseny que impartim. Durant la jornada els estudiants de Grau de Disseny realitzen activitats i seminaris sobre cada matèria i disciplina dels estudis i, a la vegada, els professors d’EINA fan visites guiades a les instal·lacions i expliquen la metodologia que seguim.


26 d'abril de 2019

VISITES GUIADES

De 10h a 18h
Visites cada mitja hora

L’equip de professors d’EINA et guiaran per les instal·lacions del centre mentre et comenten tots els detalls dels estudis universitaris del Grau de Disseny que impartim i aclariran els teus dubtes i preguntes.

En aquest recorregut, podràs veure els treballs desenvolupats pels i les estudiants d’EINA que es troben exposats en les diferents aules del centre en relació a les diferents disciplines professionals que es realitzen: Disseny gràfic, Disseny d’espais, Disseny de producte, Creació visual i Cultura del disseny.

EXPOSICIÓ EINA A LA TAULA - Planta baixa i primera planta

Mostra de treballs recents d’assignatures de les diferents mencions (Disseny d’espais, Disseny del producte, Creació visual, Disseny gràfic I Cultura del disseny) i de primer curs.

EXPOSICIÓ UN ANY A EINA - Sala d'actes

Mostra les produccions que genera EINA com a centre formatiu universitari de dissenyadors i nous creadors, així com les que realitza en tant que entitat interessada a contribuir a l’enriquiment de la vida cultural de la ciutat.


ACTIVITATS

Jornada de Portes Obertes
E I N A