EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

7 de novembre 2019

Jornada informativa sobre Eina/Idea

El dimarts 19 de novembre, tindrà lloc la primera jornada informativa sobre Eina/Idea, el think tank i plataforma de programació artística d'EINA que començarà a funcionar la primavera del 2020.

Eina/Idea és un projecte de la Fundació EINA per portar la formació en art i disseny més enllà dels àmbits acadèmic i comercial i de les seves zones de confort. Eina/Idea es planteja com accelerador cognitiu, suplement crític, màquina de reflexió estètica permanent, intensificador de praxi en art i disseny.

Fent servir un model col·laboratiu, dibuixant tipologies i propagacions variables, l'enfocament d'Eina/Idea és transversal: del pensament curatorial al meme i de la poètica documental al gaming, del disseny d'experiència a l'anàlisi aplicada.

Eina/Idea, a nivell pràctic, proposarà seminaris de treball, conferències, performances i exposicions per involucrar estudiants d'EINA i a la comunitat artística i creativa de Barcelona en general. Els protagonistes de cada mòdul autònom de treball seran artistes, dissenyadorxs, arquitectxs, escriptorxs, curadorxs i escenògrafxs presents en l'escena internacional.

El programa d'Eina/Idea per a la primavera del curs 2019-2020 es farà públic al proper mes de gener, i el període d'inscripció s'obrirà al febrer.

Jornada informativa sobre Eina/Idea
E I N A