EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

12 de març 2019

Mònica Roselló i Jordi Guillumet al postgrau en Fotografia i disseny editorial

En el marc del postgrau en Fotografia i disseny editorial, Mònica Roselló i Jordi Guillumet van realitzar una xerrada sobre la seva forma de treballar i els projectes que han desenvolupat conjuntament com a L'Armari de l'Arquitecte, La vista renuncia/ Arquigrafies, Tabula Rasa, Ten Visions, Objecte d'observació o Otoño (Canal +).


Mònica Roselló i Jordi Guillumet són fotògrafs que desenvolupen la seva activitat en el terreny artístic, professional i docent. Des de 1996 desenvolupen diversos projectes conjuntament, en paral·lel amb els seus treballs individuals.

Els centres d'interès dels seus projectes comuns es basen en una reflexió constant sobre els mecanismes de la percepció, la representació dels espais i l'arquitectura, la simulació, la memòria i el record com a generador d'imatges, el valor de l'objecte en l'imaginari, etc. Aquests interessos es concreten a través de diferents dispositius d'exposició. Molts d'ells són instal·lacions on pot descobrir-se el propi procés de treball com a part de l'obra.

Han realitzat nombroses exposicions del seu treball dins i fora del país i les seves obres es troben en diverses col·leccions nacionals i internacionals.

Mònica Roselló + Jordi Guillumet
E I N A