EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

4 de setembre 2019

MURAD - Exposició "Perspectives en transició: investigant a través de l'art i el disseny" i presentació de la revista LAMURAD

La mostra “Perspectivas en transición: investigando a través del arte y el diseño” reuneix propostes dels i les recent graduades del Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny. Les instal·lacions i peces audiovisuals exposades plantegen diverses interpretacions crítiques de les situacions de transició pròpies de la nostra època, que assenyalen el moviment en trànsit del desplaçament a través d'espais liminars, inestables, temporals i subjectes a regles de comportament inespecífiques.

Els i les artistes participants a l’exposició, coordinada per Daniela Callejas A., Victoria Correbo i Tània Costa, són Natalia Avani da Silva, Jingyi Fu, Qing He, Jaqui Jin, Clara Mallarat, Isabel Mejía, Nora Sarlak, Sofía Sanchez Navarro, Sonia Serrano, Xueyan Wang.


Durant l'esdeveniment es presentarà la revista acadèmica LAMURAD, Southern Journal of Research in Art and Design, publicació que neix amb la vocació d'actuar com a plataforma de recerca en la qual es comparteixen, visibilitzen i promouen textos acadèmics i projectes afins a les línies de treball que es desenvolupen en el Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny.

En aquest primer volum hi participen estudiants, docents i col·laboradors del Màster com Xavier Alamany, Alex Arteaga, Olga Beltrán, Tània Costa, Maria García Ruiz, Luis Guerra, Jèssica Jaques, Claudia Jaramillo, Jaume Plensa, Marta Risco i Gerard Vilar.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de: Cercle Artístic Sant Lluc; EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB); GdR Processos de disseny/Art i disseny (en) per a la transició; MINECO FFI2015 -64138-P. Generating Knowledge in Artistic Research: Towards an Alternative Account. A Meeting point of Philosophy, Art and Design; LAMURAD, Journal of Research in Art and Design; Sumarroca.

Redes vividas - Isabel Mejía
© Isabel Mejía
E I N A