EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

6 de febrer 2019

NOTAVANDAL, exposició fotogràfica de Carla Ballester

Carla Ballester, estudiant de 4t curs del grau de Disseny, presenta NOTAVANDAL, una col·lecció de retrats i fotografies paisatgístiques que s'han anat creant al llarg d'aquests últims dos anys, en els quals l'autora recorre el camí del seu creixement des de la primera fotografia, creada el 3 d'agost de 2017 a Llavaneres, fins al seu últim treball, realitzat el 30 de gener de 2019 a Varanasi, l'Índia. Una col·lecció d'imatges en les quals es pot veure un any d'evolució i aprenentatge en el qual l'autora ha iniciat una metamorfosi que segueix en evolució.

Una combinació de paisatges i retrats perfectament conjugats però que també donen peu a una introspectiva de lliure interpretació.

Les imatges van ser preses dins un cotxe en moviment, en una platja comuna, enmig del mar, en cases familiars i en corrents bars de Barcelona, captant el paisatge de les costes mediterrànies, així com fotografies de la vida quotidiana. Són imatges fugisseres, que escapen a la vista i que, a més, són esgarrapades per l'artista, intensificant aquest aspecte momentani.

NOTAVANDAL de Carla Ballester
© Carla Ballester
E I N A