EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

2 de juliol 2019

Nou postgrau en Il·lustració per a publicacions infantils i juvenils

El postgrau en Il·lustració per a publicacions infantils i juvenils d'EINA permet concretar i desenvolupar els registres com a il·lustrador/a gràcies a un detallat pla d'estudis que posa el punt de mira en ajudar l'estudiant a descobrir la seva mirada envers el món, alhora que cobreix tots els projectes clau en aquest àmbit necessaris per a la inserció en el mercat laboral, i gràcies al seu equip de professors, format per professionals d'altíssim nivell.

El programa, coordinat per Gabriela Rubio, té una dilatada experiència de 15 anys com a curs d'especialització i d'ell han sorgit destacats il·lustradors del panorama actual, de variats estils però amb el comú denominador d'haver estat estudiants del curs. Professionals com Anuska Allepuz, Karina Cocq, Manuel Marsol, Helena Melo, Joan Negrescolor, Pato Mena, Paloma Valdivia i molts d'altres.

El postgrau s'endinsa en el coneixement de la il·lustració narrativa, l'edició i l'àmbit professional de les publicacions, suports i productes literaris adreçats a nens i nenes i joves.

Virginia Donoso
E I N A