EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

2 de juny 2017

Participació d'exestudiants a EDIVI, Educació per al disseny per viure, disseny per la transformació social

Bernat Amate i Ester Casademont, exestudiants del Grau de Disseny d'EINA, presenten projectes de disseny per viure a l’exposició del grup EDIVI en el Museu del Disseny, durant la Barcelona Design Week.

Ester Casademont representa EINA a l’exposició de projectes de disseny per viure que realitzaran les escoles superiors de disseny del grup EDIVI en el vestíbul del Centre de Documentació del Museu del Disseny. El projecte es titula Fill the Gaps i implica la participació de la comunitat en el procés de reciclatge del vidre i la seva reconversió en disseny creatiu per a l’espai públic.

Bernat Amate presentarà el seu projecte Plantejament de revitalització del barri de Montbau el dia 13 de juny, a les 18h, també al Centre de Documentació del Museu del Disseny, dins les activitats programades pel grup EDIVI. Amate defineix la seva visió del projecte: “Una de les vies amb què el disseny pot mostrar quins passos poden seguir els veïns és la dels mètodes participatius i d’innovació social, que permeten revitalitzar l’espai públic i reapropiar-se’n, reforçant el teixit social i millorant la qualitat de vida dels ciutadans”.


EDIVI és un grup de Centres d'Ensenyament Superior que col·laboren amb l’objectiu de fomentar l’educació en disseny per a la innovació social i la sostenibilitat a través del treball conjunt amb les comunitats ciutadanes i actors involucrats en les problemàtiques de cada cas.

Els objectius específics del grup son:

"Fill the Gaps", d'Ester Casademont
E I N A