EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

30 d'abril 2019

Presentació del nou President de la Fundació EINA i del nou Director del Centre

La Magnífica Rectora de la UAB, la Dra. Margarita Arboix, presidirà l’acte de presentació del nou President de la Fundació EINA, el Dr. Miquel Molins, i del nou Director del Centre, el Dr. Pau de Solà-Morales, que tindrà lloc el 8 de maig a les 13h a la Sala d’Actes d’EINA.

L’esdeveniment comptarà amb la ponència “Disseny de teixits a la carta” a càrrec de la Dra. Núria Montserrat Pulido, Group Leader de l’IBEC (Institut de Bioenginyeria de Catalunya) i Research Professor de l’ICREA (Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats).


El Dr. Pau de Solà-Morales és llicenciat en arquitectura i urbanisme per l'ETSAB (1993) i Màster en Disseny i Doctor en Disseny per la Universitat de Harvard (2000).

Els seus interessos han girat sempre al voltant del disseny i la creativitat, i en l’ús i l’aplicació de les tecnologies de la informació a l’arquitectura, especialment la relació entre "arquitectura, informació i complexitat". També ha estat involucrat en projectes de recerca sobre patrimoni i ciutat, des del punt de vista de la cartografia i la representació.

Entre el 2001 i el 2008 ha estat professor visitant de la Harvard Design School, i professor a l'Accademia d'architettura de la Universitat de la Suïssa italiana. Entre 2006 i 2019 ha estat professor de Tècniques de Representació i de Teoria de l’Arquitectura a l’Escola d’Arquitectura de Reus, de la URV, on ha exercit també de cap d’estudis i de director.

EINA, Centre universitari de Disseny i Art de Barcelona
E I N A