EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

8 de juny 2020

Projecte finalista als Premios Nacionales de Envase

El projecte "The Real. Cocoa soul", de Margaraita Bernstein i Marina Fortuna, estudiants del grau de Disseny d'EINA, és finalista als Premios Nacionales de Envase. La proposta s'ha treballat des de Disseny d'Envasos, Embalatges i Etiquetes, assignatura conduïda per Jon Marín.

L'envàs proposat utilitza un material sostenible i afegeix un factor sorpresa en obrir-lo. Les formes geomètriques són una referència clara a l'origami, obrint-se com una flor. El material utilitzat és paper orgànic Crush 120gr, material eco-friendly, fabricat substituint el 15% de polpa de fibres verges per residus processats de raïm, amb 100% d'energia verda i lliure de lleixius. La base de l'embalatge està encerada i els bombons hi estan directament en contacte, evitant així l'ús d'un embolcall extra que protegeixi el bombó.

"The Real. Cocoa soul", de Margaraita Bernstein i Marina Fortuna
@ Margaraita Bernstein + Marina Fortuna
E I N A