EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

3 d'abril 2020

Publicació "EINA360"

EINA potencia el treball realitzat per estudiants i exestudiants del centre amb la publicació "EINA360".

La publicació recull una selecció de projectes, que mostren el rigor acadèmic i la capacitat d’anàlisi i experimentació que te l'alumnat del Grau de Disseny i dels diferents Màsters i Postgraus d’EINA. El potencial innovador del disseny i l’art també es recull en la praxis professional que duen a terme els i les nostres alumni a través dels seus projectes.

Tots els projectes publicats són una síntesi de l’aprenentatge enriquidor, obert a diferents sistemes de pensament i llenguatges, amb què EINA treballa des de la seva fundació el 1967. Una metodologia en constant evolució a avançar-se a les necessitats i exigències de la nostra societat canviant, per poder donar resposta als nous reptes i fer realitat nous productes, nous serveis i noves experiències.

En definitiva, aquesta publicació és el testimoni de la trajectòria de l’escola com a plataforma de cultura i coneixement de generacions de professionals del disseny i l’art que participen activament en el desenvolupament d’una societat més sostenible, ètica, reflexiva i compromesa.


Participen en la publicació: Sofía Aguilera, Ignasi Ayats, Eva Beser, Damià Campreciós, Karla Cuba, Max Enrich, Marina Esbrí, Louis Robert Ferraz, Gemma Fontanals, Carles Giménez, Claudia Ginesio, Manu González, Leo Kulisevsky, Tomàs Lóbez, Juan Manuel López-Barajas, Clara Mallart, Isabel Mejía, Laura Ann Mendoza, Isa Merino i Carol Montpart (The Plant Magazine), Cota Olea, Ona Orozo, Helena Pérez, Pini Perrone, Raquel Quevedo, Diego Ramos, Berta Rovira, Mayra Sánchez, Judit Serra, Peter van der Weij, Marc Villalba.

Projectes EINA 2020
E I N A