EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

15 de gener 2020

“RASCAINFIERNOS”: mostra de projectes del workshop sobre interiors mínims

“RASCAINFIERNOS” aplega les maquetes del workshop sobre interiors mínims realitzades pels i les estudiants de 3r del Grau de Disseny de l’assignatura Usuari i Interacció, de la menció de Disseny d’Espais, tutoritzada per Albert Crispi.

Aquest taller busca la pràctica de solucions poc habituals per resoldre una distribució interior de proporcions i condicions no estàndards, empenyent així a buscar estratègies més enllà de l’habitual solució en planta i treballant especialment la secció i les alçades interiors.

El workshop consisteix en la construcció d’una maqueta a Escala 1/20 d’un volum de 6m d’amplada, 6m de fons i 15m d’alçada que està completament enterrat, quedant com a única entrada de llum natural la part superior del volum.

Dins aquest volum s’ha fet la distribució d’una sala-menjador, cuina, una habitació, un estudi i un bany. Les peces s’han distribuït a base de plataformes, acompanyades d’escales, que es col·loquen dins del volum de forma que es pugui recórrer tot l’interior, encadenant-ne els espais. L’accés al volum es fa des de la part superior.


La relació d’estudiants participants ha estat: Albert Alcoberro, Natàlia Brustenga, Núria Carrascal, Alba Casas, Maria del Mar Disbrey, Ariadna Esteve, Antoni Grabulosa, Oumaima Harrak, Eudald Jubany, Marina Marques, Anna Mas, Lia Mizrahi, Clàudia Navio, Aura Olivan, Noelia Otero, Júlia Piñana, Oriol Pinell, Paula Roca, Núria Roca, Sofiya Ryabokon , Laia Salvador, Marina Salvador, Judit Simó, Carla Soler, Irene Terron, Mireia Valls, Àlex Vila, Yingxin Zhu.

“RASCAINFIERNOS”: mostra de projectes del workshop sobre interiors mínims
E I N A