EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

6 de juny 2018

Rocío Belda i Berta Comellas participen al “Latent. Connectem l'empresa amb el millor talent de les escoles d'arts i disseny”

Rocío Belda i Berta Comelles, alumni del Grau de Disseny d’EINA, participaran a “Latent. Connectem l'empresa amb el millor talent de les escoles d'arts i disseny”, jornada, organitzada en el marc de la Barcelona Design Week, que compta amb la presència de més de 30 escoles, amb més de 60 titulats seleccionats i un centenar de joves talents en un espai professional i lúdic dissenyat per interactuar. A partir d'un programa de tallers i dinàmiques de networking, xerrades i reunions, es fomentarà que les empreses coneguin diferents perfils de joves creatius (disseny producte, moda, disseny gràfic, arts, arquitectura, disseny d’interiors, videojocs, animació, 3D, UX...).

“Latent” és un espai on descobrir el talent sortit dels centres formatius de disseny de tot Catalunya, i un punt de trobada entre els graduat, les empreses i institucions vinculades al món del disseny.

En aquesta jornada, oberta al públic, es realitzaran de manera simultània múltiples activitats: xerrades en forma de converses per conèixer l’experiència de joves que estan treballant per empreses; cites concertades entre joves que busquen allò que les empreses demanden i viceversa; tallers en grup per desplegar habilitats individuals on els joves, escoles i empreses treballaran plegats per resoldre un repte i conèixer mitjançant la pràctica les capacitats i motivacions mútues; cabines d’autopresentació; etc.

Latent. Connectem l'empresa amb el millor talent de les escoles d'arts i disseny
Latent. Connectem l'empresa amb el millor talent de les escoles d'arts i disseny
E I N A