EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

16 de gener 2018

"Slower is More", taller a l'Escola Superior de Design de Barcelos, Portugal

Raúl Oliva, professor de Física Aplicada al Disseny i d'Introducció al Projecte del Grado de Disseny, plantejarà, al llarg de la tercera setmana de gener, un intens taller als estudiants de primer de l'Escola Superior de Design. Instituto Politécnico do Cávado e do Ave (IPCA) de Barcelos, Districte de Braga (Portugal).

El workshop SIM (slower is More) té com a objectiu iniciar una relació positiva d'intercanvi de sabers amb intencions de continuïtat en el futur, promogudes directament pel professorat de tots dos centres. Aquesta col·laboració és fruit dels esforços que les dues escoles estan realitzant en aspectes d'innovació docent, dins d'una estratègia global de creixement continu en qualitat de l'ensenyament.

La col·laboració s'iniciarà amb la conferència oberta Dissenyar sense límits: Creativitat aplicada a la Física, sobre la importància d'assumir des del principi de l'activitat projectual els aspectes tècnics del disseny des d'una mentalitat eminentment creativa, i explicarà la metodologia docent que ell mateix aplica en aquesta matèria a EINA des de fa 8 anys.

Amb el mateix plantejament que segueix l'assignatura de Física Aplicada al Disseny a la Jornada de Portes Obertes d'EINA, els estudiants posaran en pràctica els seus dissenys totalment acabats i fabricats, en un àmbit públic i amb gran rellevància mediàtica local. Tot pot passar!

"Slower is More", taller a l'Escola Superior de Design de Barcelos, Portugal
E I N A