EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Blog d’EINA. Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

30 de gener 2020

Xerrada de Takk, Mireia Luzárraga i Alejandro Muiño

Mireia Luzárraga i Alejandro Muiño, de Takk, són els convidats de la quarta jornada del cicle "Projectar Espais 2019-2020", organitzat des de la menció de Disseny d'Espais del Grau de Disseny.


Takk és un espai per a la producció arquitectònica centrat en el desenvolupament de pràctiques materials en la intersecció entre naturalesa, cultura, tecnologia, i política, amb una especial atenció als reptes que l'era de l'Antropoceno planteja.

Dirigit per Mireia Luzárraga i Alejandro Muiño, des de Barcelona i Madrid, Takk combina les seves activitats professionals amb les de recerca i acadèmiques. El seu treball ha estat present en fòrums internacionals com ara GSAPP-Columbia University a Nova York, Thailand Design Center a Bangkok o Floating University a Berlín entre altres. Així mateix també ha estat a la Biennal de Rabat 2019, la Biennal d'Orleans 2019 i 2017, la Triennal d'Oslo 2016 secció Academy, i el pavelló espanyol de la Biennal de Venècia 2014. La seva obra pertany a la col·lecció permanent del FRAC Centri-Val de Loire i el Centro de Arte 2 de Mayo, a més d'exposicions col·lectives al Centro de Creación Contemporánea Matadero Madrid, Alcova Milà o el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB. Recentment ha inaugurat la seva primera exposició individual en la galeria Magazin a Viena.

Projecte de Takk
© Takk
E I N A